AnaSayfa / Genel / Kahve falında kağıt yakmak

Kahve falında kağıt yakmak

Kahve falında kağıt yakmak başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, fakirlerin zenginleşeceğine, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kağıt yakmak gördüyseniz:

  • Dikkatli olmazsanız herşeyi yeniden eski haline getirebilmeniz uzun süre uğraşmanızı gerektirebilir.

Kahve falında kağıt yakmak makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kağıtları yakmak insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına alamet eder.

Kahve falında kağıt para yakmak deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında odun sobası yakmak kırılan umutların tekrar filizleneceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıçına kına yakmak çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, istenen herşeye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta fener yakmak kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tütsü yakmak iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine işarettir.

Kahve falında saçlarını yakmak eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir