AnaSayfa / Genel / Kahve falında okulu süpürmek

Kahve falında okulu süpürmek

Kahve falında okulu süpürmek asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, sorunlarının yakında biteceğine, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında okulu süpürmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle önemli bir kırılma ya da dönüm noktası yaşayabilirsiniz.

Kahve falında okul bahçesini süpürmek üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, güç kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında okul bahçesi süpürmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında okulu süpürmek insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine işarettir.

Kahve falında okul süpürmek her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının ev süpürdüğünü görmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saç kılı süpürmek sağ salim yolculuğunu bitireceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet eder.

Kahve falında toprak ev süpürmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kişinin her işi severek yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin süpürdüğünü görmek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir