AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıpranmış kağıt para görmek

Kahve falında yıpranmış kağıt para görmek

Kahve falında yıpranmış kağıt para görmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, sözünde duracağına, hep dua edeceğine, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, ahiret inancına göre yaşanacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında yıpranmış kağıt para gördüyseniz:

  • Size danışmanlık ya da asistanlık yapmak isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında kağıt para bulmak zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yerden kağıt para topladığını görmek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, zararların üst üste geleceğine delalet eder.

Kahve falında kağıt ve bozuk para toplamak oldukça uzun bir yolculuğa, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında kocasından kağıt para almak hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kağıt parayı birine vermek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında poşet dolusu kağıt para görmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, borca batacağına yorulur.

Kahve falında tomarla kağıt para görmek insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında toplu kağıt para görmek kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir