AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok kağıt para görmek

Kahve falında çok kağıt para görmek

Kahve falında çok kağıt para görmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına, zor zamanların sona ereceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında çok kağıt para gördüyseniz:

  • Sizin için özel kişilerle planlar yapabilir, keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

Kahve falında desteyle kağıt para görmek helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine inanılır.

Kahve falında kağıt para çaldırmak bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüye kağıt para vermek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir çanta dolusu kağıt para görmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında eşinden kağıt para almak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tomarla kağıt para bulmak işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kağıt ve bozuk para toplamak bununla yüceleceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kağıt para ve demir para görmek en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir