AnaSayfa / Genel / Kahve falında kağıt para almak ve vermek

Kahve falında kağıt para almak ve vermek

Kahve falında kağıt para almak ve vermek hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, çözümlere ve çarelere kavuşacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kağıt para almak ve vermek gördüyseniz:

  • Kendinize iyi davranın.

Kahve falında yabancı kağıt para bulmak ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, her türlü kötülükten uzakdurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kağıt para almak ve saymak herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşına kağıt para vermek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, nimet ve berekete ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cüzdanda kağıt para bulmak hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, onların önüne geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz kağıt para görmek çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, zor günlerde insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kağıt paralar bulmak yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, şansın çalışmaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında yırtılmış kağıt para görmek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kağıt para cüzdana koymak sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir