AnaSayfa / Genel / Kahve falında kağıt para kaybetmek

Kahve falında kağıt para kaybetmek

Kahve falında kağıt para kaybetmek kendisinin ve ailesinin geleceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, hem moral hem de çareler bulacağına, kirli işlere bulaşacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında kağıt para kaybetmek gördüyseniz:

  • İstikrarlı olmakta fayda var.

Kahve falında kağıt para kaybetmek gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına işarettir.

Kahve falında sınav kağıdını kaybetmek kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına inanılır.

Kahve falında sınav kağıdı kaybetmek işlerinde atılıma geçeceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında bolca kağıt para görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına işarettir.

Kahve falında anneye kağıt para vermek sosyal hayatını da askıya alacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında düşmandan kağıt para almak uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun bir ömre sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta kağıt para bulmak kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kumbaraya kağıt para atmak Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir