AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tomar kağıt para görmek

Kahve falında bir tomar kağıt para görmek

Kahve falında bir tomar kağıt para görmek huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, sevap işleyeceğine, dua alacağına, bereketin ve verimin hâkim olacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir tomar kağıt para gördüyseniz:

  • Gerçekten yolculuklara çıkabilir veya başka dünyalara dalabilirsiniz.

Kahve falında tomarla kağıt para görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, sıkıntılarının günden güne artacağına tabir olunur.

Kahve falında kağıt para tomarı görmek özel muamele göreceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine delalet eder.

Kahve falında bir tomar kağıt para görmek çareye ve çözüme ulaşacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında tomarla kağıt para bulmak uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında tomarla kağıt para almak uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına işaret eder.

Kahve falında tomarla kağıt para saymak karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine delalettir.

Kahve falında bir tomar kağıt para almak sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına yorulur.

Kahve falında bir tomar para almak huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir