AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir deste kağıt para bulmak

Kahve falında bir deste kağıt para bulmak

Kahve falında bir deste kağıt para bulmak kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, güç, kudret ve iman sahip olacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir deste kağıt para bulmak gördüyseniz:

  • Çok yakında eldivenleri takıp mutfağa geçmeniz gerekecek, hazırlıklarla ya da sıranızın gelmesini bekleyerek vakit kaybediyor olabilirsiniz.

Kahve falında deste deste kağıt para bulmak karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir deste kağıt para bulmak büyük tartışmalar yaşayacağına, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına alamet eder.

Kahve falında bir deste kağıt para görmek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deste deste kağıt para görmek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kağıt deste para görmek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına inanılır.

Kahve falında deste kağıt para görmek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kağıt para destesi görmek üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir deste kağıt para almak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir