AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını yüzüğünü takmak

Kahve falında başkasını yüzüğünü takmak

Kahve falında başkasını yüzüğünü takmak hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, kalkınacağına ve yükseleceğine, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasını yüzüğünü takmak gördüyseniz:

  • Kaybedilmiş gibi görünen konularda yeni ümitlere kapılabilirsiniz.

Kahve falında birisiyle yüzük takmak üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sağ parmağına yüzük takmak fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine işarettir.

Kahve falında yüzük takmak nişanlanmak sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz altın yüzük takmak el üstünde tutulacağına, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evlilik yüzüğü takmak kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında hacdan gelen yüzük takmak girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına işarettir.

Kahve falında tarihi yüzük takmak kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının yüzüğünü takmak amacına ulaşabileceğine, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir