AnaSayfa / Genel / Kahve falında kağıt para bozdurmak

Kahve falında kağıt para bozdurmak

Kahve falında kağıt para bozdurmak yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, nazar eden insanların haddini bildireceğine, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, kötü düşmana, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında kağıt para bozdurmak gördüyseniz:

  • Bazı evrakların üzerinden geçmemeniz durumunda önemli detayları atlayabilirsiniz.

Kahve falında kağıt para bozdurmak maddi kaynakların zarar göreceğine, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kağıt para bozmak yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında para bozdurmak hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında para bozdurmaya çalışmak tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında para bozdurduğunu görmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına delalet eder.

Kahve falında para bozmak bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı para bozdurmak beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, umutlarının biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kağıt parayı almamak yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir