AnaSayfa / Genel / Kahve falında kağıda ismini yazmak

Kahve falında kağıda ismini yazmak

Kahve falında kağıda ismini yazmak çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine inanılır.

Kahve falında kağıda ismini yazmak gördüyseniz:

  • Biraz düşünme fırsatı bulabilirseniz ilişkilerinizde yolunda gitmeyen noktayı bulup işleri yoluna koyabilirsiniz.

Kahve falında kağıda ismini yazmak sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, çok büyük kazançlar getireceğine işarettir.

Kahve falında ismini kağıda yazmak hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kağıda yazı yazdığını görmek daha çok dünya malı edineceğine, zaferler kazanacağına yorulur.

Kahve falında kağıda yazmak büyük adımlar atacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz kağıta yazı yazmak çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına işarettir.

Kahve falında kağıda rakam yazmak uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında boş kağıda yazı yazmak aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine yorulur.

Kahve falında bir kağıda isim yazmak iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, işlerin eski haline döneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir