AnaSayfa / Genel / Kahve falında ismini kağıda yazmak

Kahve falında ismini kağıda yazmak

Kahve falında ismini kağıda yazmak her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, ticaret ehli olacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine yorulur.

Kahve falında ismini kağıda yazmak gördüyseniz:

  • Biraz dinlenmekte fayda var.

Kahve falında kağıda ismini yazmak mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, rızkının çeşitleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ismini kağıda yazmak güzelliklere rast gelineceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kağıt yazmak işsizseniz işe gireceğinize, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz bir kağıda yazı yazmak arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kağıda dua yazmak gücünün azalacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına alamet eder.

Kahve falında kağıda adını yazmak sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine işarettir.

Kahve falında kağıt üzerine yazı yazmak ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, eşlerinin kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kağıda isim yazmak çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir