AnaSayfa / Genel / Kahve falında kağıda rakam yazmak

Kahve falında kağıda rakam yazmak

Kahve falında kağıda rakam yazmak dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kağıda rakam yazmak gördüyseniz:

  • Bir sürpriz beklenmedik fırsatlarla karşılaşmanıza neden olabilir.

Kahve falında kağıda rakam yazmak eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında rakamlar yazmak bereket ve zenginliğe kavuşacağına, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında rakam yazmak borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı rakam görmek çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında yüz rakamı görmek kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında iki rakamını görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında rakam görmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yedi rakamı görmek kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir