AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini öldürmek gömmek

Kahve falında birini öldürmek gömmek

Kahve falında birini öldürmek gömmek karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, çok büyük bir mutluluk duyulacağına işaret eder.

Kahve falında birini öldürmek gömmek gördüyseniz:

  • Bırakın kendileri anlasınlar.

Kahve falında yılan öldürüp gömmek huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına rivayet eder.

Kahve falında birini öldürmek ve gömmek borçların artacağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına rivayet eder.

Kahve falında öldürmek gömmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına rivayet eder.

Kahve falında adam öldürmek gömmek karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında yılanı öldürüp gömmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına inanılır.

Kahve falında birini öldürüp gömmek gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına delalet eder.

Kahve falında öldürüp gömmek yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına delalet eder.

Kahve falında birini öldürüp gömdüğünü görmek bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir