AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin bitlendiğini duymak

Kahve falında birinin bitlendiğini duymak

Kahve falında birinin bitlendiğini duymak bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, her attığı adımı paraya çevireceğine, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına inanılır.

Kahve falında birinin bitlendiğini duymak gördüyseniz:

  • Sözler değil eylemler önem taşıyor.

Kahve falında birinin bitlendiğini duymak kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının bitlendiğini görmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin bitlendiğini görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, elde edilecek menfaatlere inanılır.

Kahve falında kafanın bitlendiğini görmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında saçın bitlenmek yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçın bitlendiğini görmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında saçı bitlenmek sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçları bitlenmek yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir