Kahve falında kafasını örtmek

Kahve falında kafasını örtmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, maddi açıdan ferahlamaya, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kafasını örtmek gördüyseniz:

  • Kendinize hangi koşul veya ortamlarda, tam olarak ne yapmak istediğiniz sorusunu sormanız gerekiyor.

Kahve falında kafasını örtmek anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, büyük bir makama geleceğine işaret eder.

Kahve falında ölünün üstüne battaniye örtmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzü örtmek endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya inanılır.

Kahve falında birinin örgü ördüğünü görmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine işaret eder.

Kahve falında mezarın üstünü örtmek kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına inanılır.

Kahve falında beyaz yemeni örtmek kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına yorulur.

Kahve falında mor yazma örtmek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baş örtmek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir