AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçların çıktığını görmek

Kahve falında saçların çıktığını görmek

Kahve falında saçların çıktığını görmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine yorulur.

Kahve falında saçların çıktığını gördüyseniz:

  • Acil müdahale etmek istediğiniz konularda, diğerlerinin meşgul veya tatilde olması nedeniyle ilerleyemeyebilirsiniz.

Kahve falında beyaz saç çıktığını görmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine işarettir.

Kahve falında başkasının saçının çıktığını görmek şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, refahının ve varlığının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzından saç çıktığını görmek çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine işaret eder.

Kahve falında saçın çıktığını görmek daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında alından saç çıktığını görmek çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine inanılır.

Kahve falında yemeğin içinden saç çıktığını görmek iş hayatının tamamen bozulacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında yeni saç çıktığını görmek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başında saç çıktığını görmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir