Kahve falında köpeğin kafasını görmek

Kahve falında köpeğin kafasını görmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, sağlık sorunlarından kurtulmaya, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, sorunlu bir döneme gireceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında köpeğin kafasını gördüyseniz:

  • İşle ilgili bir yolculuk ya da olası iş birliklerini ilgilendiren kişilerle yapacağınız konuşmalar halledilmesi gereken işlerin daha kısa sürede hallolmasını sağlayabilir.

Kahve falında insan kafalı köpek görmek çok kötü günler yaşayacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında yılan kafalı köpek görmek işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına yorulur.

Kahve falında kafası kopuk köpek görmek para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek kafası kesmek atılan adımların boşa gideceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında koca kafalı köpek görmek cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü köpek kafası görmek insanları kıracağına, üzeceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine yorulur.

Kahve falında kafası olmayan köpek görmek hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, yenileceğine, şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında kafası ters köpek görmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir