Kahve falında yara kabuğu görmek

Kahve falında yara kabuğu görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, sevinileceğine, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, yeni işler yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yara kabuğu gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda ya da aşk hayatınızda değişiklikler yapma niyetindeyseniz kendinize ya da çevrenizdeki kişilere ait anlık fikirleri doğru değerlendirmelisiniz.

Kahve falında kabuklu yara görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafada yara kabuğu görmek aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına alamet eder.

Kahve falında yara kabuğu görmek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabuk bağlamış yara görmek hayatının rast gitmeye başlayacağına, kasasının ağırlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kabuklaşmış yara görmek gülen gözlerin ışığının söneceğine, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başta yara kabuğu görmek ekmek ve dünya malı alacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine işaret eder.

Kahve falında yara kabuğu kaldırmak iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kabuklu yaralar görmek büyük bir şöhrete sahip olunacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir