AnaSayfa / Genel / Kahve falında yara kabuğunu koparmak

Kahve falında yara kabuğunu koparmak

Kahve falında yara kabuğunu koparmak tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, mal ve mülk sahibi olacağına, hanesine bolluk geleceğine, güzel günler geçireceğine, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yara kabuğunu koparmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ilgilendiren konularda olumlu gelişmelere açıksınız.

Kahve falında kafada yara kabuğu görmek eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, verimli ve bereketli işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yara kabuğunu koparmak ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine işaret eder.

Kahve falında kabuklu yaralar görmek endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında kabuk bağlamış yara görmek dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında başta yara kabuğu görmek işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine alamet eder.

Kahve falında kabuklaşmış yara görmek stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabuklu yara görmek hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yara kabuğu görmek ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir