AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafada toplu iğne görmek

Kahve falında kafada toplu iğne görmek

Kahve falında kafada toplu iğne görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, fal sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kafada toplu iğne gördüyseniz:

  • Olumlu bakmanız durumunda herkesi memnun edecek sonuçlar ortaya çıkabilir.

Kahve falında kafada toplu iğne görmek bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına inanılır.

Kahve falında renkli toplu iğneler görmek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine alamet eder.

Kahve falında ağızdan toplu iğne çıkartmak geniş geniş yaşayacağına, insanlara her türlü yardımı yapacağına inanılır.

Kahve falında beyaz toplu iğne görmek girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine tabir olunur.

Kahve falında ağızda toplu iğne görmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, zorlukların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında toplu iğne bulmak çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine işarettir.

Kahve falında toplu iğneleri toplamak stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine toplu iğne vermek gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, keyifleneceğine ve neşeli olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir