AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafada göz görmek

Kahve falında kafada göz görmek

Kahve falında kafada göz görmek dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, bunun için her gün şükredeceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine tabir olunur.

Kahve falında kafada göz gördüyseniz:

  • Gerekli detayları gözden geçirerek çevrenizde gerçekte ne olup bittiği konusunda fikir sahibi olabilirsiniz.

Kahve falında kafada göz görmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, fal sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına işarettir.

Kahve falında insan kafası yüzmek kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, neşenin ve mutluluğun geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan kafası görmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafa çevirmek uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, başını borçlardan kaldıramayacağına tabir olunur.

Kahve falında köpek kafası pişirmek aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, kazancın sürekli artacağına tabir olunur.

Kahve falında kafası sargılı görmek önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında fare kafası görmek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına inanılır.

Kahve falında kafada çekirge görmek hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir