AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşına kızmak

Kahve falında arkadaşına kızmak

Kahve falında arkadaşına kızmak ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, yüzünün de yerlere düşeceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşına kızmak gördüyseniz:

  • Ortada kalmamak için, başkalarının sorunlarına dahil olmamamnızda fayda var.

Kahve falında arkadaşının kızdığını görmek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşlara kızmak bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının sana kızdığını görmek imkânlarının çoğalacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarına kızmak uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir arkadaşına kızmak sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşına kızmak kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşına kızmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, evlatlarından hayır bulacağına inanılır.

Kahve falında bekar kızda yüzük görmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir