AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşlara kızmak

Kahve falında arkadaşlara kızmak

Kahve falında arkadaşlara kızmak maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, parasal sıkıntıların son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın fal sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlara kızmak gördüyseniz:

  • Normalden daha sosyal veya samimi tutumlar içine girmeniz gerekebilir.

Kahve falında bir arkadaşına kızmak kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek arkadaşına kızmak bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının sana kızdığını görmek kalbindeki kuşkulardan arınacağına, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara rivayet eder.

Kahve falında arkadaşlara kızmak aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının kızdığını görmek ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşlarına kızmak sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşına kızmak tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şeytana kızmak hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, istediği gibi hareket edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir