AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının sana kızdığını görmek

Kahve falında arkadaşının sana kızdığını görmek

Kahve falında arkadaşının sana kızdığını görmek başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, iyileşme göstereceğine, kurtuluşa ereceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının sana kızdığını gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz sizden yaklaşım bekleyen bir kadını uzun zamandan beri ihmal ediyor olabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının sana kızdığını görmek eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin sana kızdığını görmek mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin sana kızdığını görmek zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, işinde terfi alacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin birinin sana kızdığını görmek esenliğe kavuşulacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına delalettir.

Kahve falında annenin sana kızdığını görmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, borçlarının kendisini çok aşacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının sana küstüğünü görmek ruhen rahatlığa erileceğine, bereketli işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının sana kötülük yaptığını görmek sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının sana aşık olduğunu görmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir