Kahve falında yolculuktan gelmek

Kahve falında yolculuktan gelmek hiçbir şey yapmak istemez olacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, zararların telafi edileceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yolculuktan gelmek gördüyseniz:

  • Bol bol sosyalleşmekte fayda var.

Kahve falında yolculuktan gelmek sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla yolculuk yapmak sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına işarettir.

Kahve falında yolculuğa hazırlandığını görmek her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında umre yolculuğuna çıkmak çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deniz yolculuğu yapmak kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında yolcu vapuru görmek hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine inanılır.

Kahve falında otobüs yolculuğu etmek maddi zarar edeceğine, düşmanlarını kaybetmeye alamet etmektedir.

Kahve falında yolculuk için hazırlanmak içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir