Kahve falında kadinin sakal traşı olmak

Kahve falında kadinin sakal traşı olmak gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, ele geçecek haram mal ve paraya, hayata karşı isteksizleşeceğine, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadinin sakal traşı olmak gördüyseniz:

  • Hiçbirşey önceden hesapladığınıza uymayabilir.

Kahve falında kadinin sakal traşı olmak başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında katlanmış temiz çamaşır görmek mal mülk kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kat kat ev görmek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına yorulur.

Kahve falında bodrum kata inmek çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında katlı çamaşır görmek elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin kadini görmek işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üst katta oturmak sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında yaşli hasta kadin görmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, vefa göstereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir