AnaSayfa / Genel / Kahve falında katlı çamaşır görmek

Kahve falında katlı çamaşır görmek

Kahve falında katlı çamaşır görmek yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, kötü haberler alınacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında katlı çamaşır gördüyseniz:

  • Mantıklı davranmaya çalışmanız gerekiyor.

Kahve falında katlı çamaşır görmek büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine alamet eder.

Kahve falında katlanmış temiz çamaşır görmek çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında katlanmış çamaşır görmek hayat içinde çok rahat edeceğine, hayatının olumlu yönde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yasli kadin iliskiye girmek başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, bir sebeple zorluklara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında en üst kata çıkmak sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında üst katta oturmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına delalettir.

Kahve falında alt katta oturmak falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine işarettir.

Kahve falında zemin kat ev görmek ticarette başarılı olacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir