AnaSayfa / Genel / Kahve falında kat kat ev görmek

Kahve falında kat kat ev görmek

Kahve falında kat kat ev görmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, zorluğa ve darlığa düşeceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında kat kat ev gördüyseniz:

  • Hemen şüphe duymadan önce, bir denemenizde fayda var.

Kahve falında yüksek katlı ev görmek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine işaret eder.

Kahve falında iki katlı bir ev görmek çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına işaret eder.

Kahve falında eve kat çıkmak çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında iki katlı ev görmek özgüveninin artacağına, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dört katlı ev görmek zor durumların tatlıya bağlanacağına, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına alamet eder.

Kahve falında üç katlı ev almak iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına işarettir.

Kahve falında en üst kattan ev almak büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok katlı ev görmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir