AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının erkekle evlendiğini görmek

Kahve falında kadının erkekle evlendiğini görmek

Kahve falında kadının erkekle evlendiğini görmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, rızkın artacağına, bir toplulukla beraber hareket edileceğine, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kadının erkekle evlendiğini gördüyseniz:

  • Paranızı fazlasıyla düşüncesiz harcamış olmak sizi üzüyor.

Kahve falında evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini görmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine rivayet eder.

Kahve falında evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, rütbenin yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında kadının erkekle evlendiğini görmek problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın bir kadınla evlenmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına tabir olunur.

Kahve falında dul kadınla evlenmek iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında bekar bir kadının evlendiğini görmek böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine yorulur.

Kahve falında çirkin kadınla evlenmek uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında çirkin bir kadınla evlenmek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, hayat kalitesinin de yükseleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir