AnaSayfa / Genel / Kahve falında hıristiyan kadınla evlenmek

Kahve falında hıristiyan kadınla evlenmek

Kahve falında hıristiyan kadınla evlenmek kazancının artacağına,, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, özgüveninde artış yaşanacağına, büyük atılımlar yapılacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, insanlardan uzaklaşacağına, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında hıristiyan kadınla evlenmek gördüyseniz:

  • Sizi eleştiren veya çalışmalarınızı takdir eden kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında hıristiyan kadınla evlenmek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedinin hırlamasını görmek maddi sorumluluklarının artacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple fal sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına delalet eder.

Kahve falında hıristiyan okulu görmek yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının hıristiyan olduğunu görmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına işaret eder.

Kahve falında birinin hıristiyan olduğunu görmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine delalettir.

Kahve falında hıristiyan olduğunu görmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, daha çok çalışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hıristiyanın müslüman olduğunu görmek bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hıristiyanı müslüman yapmak daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir