AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah erkek çorabı görmek

Kahve falında siyah erkek çorabı görmek

Kahve falında siyah erkek çorabı görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, daha rahat bir nefes alacağına, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, başının belaya girmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında siyah erkek çorabı gördüyseniz:

  • Gelecek vaat eden bir kişi nedeniyle hesabı ödemeye kalkarsanız, geçmişte temelsiz veya boş konuşan diğerlerini hatırlayın.

Kahve falında siyah erkek çorabı görmek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah çorap aramak hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah külotlu çorap almak kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, işlerin düzene gireceğine işarettir.

Kahve falında yeni siyah çorap görmek kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında siyah çorap çıkartmak uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ince siyah çorap görmek zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah çorap almak bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına delalettir.

Kahve falında gelinliğin altına siyah çorap giymek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir