AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorap giymek çıkarmak

Kahve falında çorap giymek çıkarmak

Kahve falında çorap giymek çıkarmak iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, hastalıklarının düzeleceğine, zorlukların son bulacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çorap giymek çıkarmak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip bir kişiyle ya da bir meslektaşınızla ilişkinize dahafazla emek verilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında çorap giymek çıkarmak güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına yorulur.

Kahve falında beyaz çorap çıkarmak sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında yırtık çorap çıkarmak yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin çorabını çıkarmak zorlukların ortadan kalkacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına işaret eder.

Kahve falında çorapları çıkarmak kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına delalettir.

Kahve falında kirli çorap çıkarmak kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, isabetli girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında üst üste çorap çıkarmak kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, isabetli kararlar alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kat kat çorap çıkarmak makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir