Kahve falında kadını kucaklamak

Kahve falında kadını kucaklamak kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, değer göreceğine, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine delalet eder.

Kahve falında kadını kucaklamak gördüyseniz:

  • Seçenekleriniz geçmişte karşılaşmış olduklarınızla bağlantılı veya benzeri olabilir.

Kahve falında kadını kucaklamak iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadın kucaklamak neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadını kucaklamak küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpeği kucaklamak sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine alamet eder.

Kahve falında kedi kucaklamak bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine işarettir.

Kahve falında erkek kardeşini kucaklamak hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına delalettir.

Kahve falında erkek kucaklamak insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüyü kucaklamak istediği projeleri yapamayacağına, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir