AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadını kucaklamak

Kahve falında bir kadını kucaklamak

Kahve falında bir kadını kucaklamak hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, duygularının karşılıklı olacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadını kucaklamak gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşadığınız yerde etrafı güzelleştirici işlerle uğraşabilirsiniz.

Kahve falında kadını kucaklamak çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadın kucaklamak aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadını kucaklamak neşe ve sevinç içinde olacağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koyun kucaklamak çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında arkadan kucaklamak gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına yorulur.

Kahve falında yeni doğmuş bebek kucaklamak zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek kardeşini kucaklamak boş yere korku duyulacağına, dirliğin bozulabileceğine işarettir.

Kahve falında çocuğu kucaklamak sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, ekmeğinin azalmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir