Kahve falında kedi kucaklamak

Kahve falında kedi kucaklamak acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, içinin de rahat edeceğine, duaların ve tövbelerin kabul olacağına, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kedi kucaklamak gördüyseniz:

  • Kavgalara açıksınız.

Kahve falında kediyi kucaklamak desteksiz kalacağına, canlanacağına alamet eder.

Kahve falında kedi kucaklamak yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, yoksulluktan sonra zengin olmaya delalettir.

Kahve falında yavru kedi kucaklamak yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü bebek kucaklamak hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine yorulur.

Kahve falında başkasının çocuğunu kucaklamak sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, zor ve kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asker kucaklamak huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına yorulur.

Kahve falında ölü insanı kucaklamak kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi kucaklamak yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir