AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadından kaçmak

Kahve falında kadından kaçmak

Kahve falında kadından kaçmak yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, zor günlerin uzaklaşacağına, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, zor günlerin geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kadından kaçmak gördüyseniz:

  • Kendinizi çok fazla şartlamadan önce diğer kimselerin ne düşündüklerini anlamaya çalışmalısınız.

Kahve falında yaşlı kadından kaçmak çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı bir kadından kaçmak ticaret hayatını ilerleteceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine delalettir.

Kahve falında kadından kaçmak eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, duyduğu üzüntülerin son bulacağına inanılır.

Kahve falında bir kadından kaçmak çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadınla kaçmak hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına delalettir.

Kahve falında zehirli yılandan kaçmak alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına işarettir.

Kahve falında kocaya kaçmak o kapıyı kapatacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmekten kaçmak çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir