AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı kadından kaçmak

Kahve falında yaşlı kadından kaçmak

Kahve falında yaşlı kadından kaçmak geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, mal kayıpları da yaşayacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı kadından kaçmak gördüyseniz:

  • Direksiyona hakim olmakta fayda var.

Kahve falında yaşlı bir kadından kaçmak her açıdan farklılıklar olacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında yaşlı kadından kaçmak haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında yaşlı adamdan kaçmak herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine inanılır.

Kahve falında yaşlı birinden kaçmak var olan hastalıklarının şifa bulacağına, ferahlığa çıkacağına delalettir.

Kahve falında yaşlı bir adamdan kaçmak sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında bir kadından kaçmak çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına delalet eder.

Kahve falında bir kadınla kaçmak bulunan mevkinin kaybedileceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine işaret eder.

Kahve falında kadından kaçmak kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, para kazanmaya alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir