AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaya kaçmak

Kahve falında kocaya kaçmak

Kahve falında kocaya kaçmak epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, kız çocuğunun olacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına tabir olunur.

Kahve falında kocaya kaçmak gördüyseniz:

  • Fırsatları değerlendirin.

Kahve falında kocasıyla kaçmak yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, kirli işlere bulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocaya kaçmak hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koca kaçmak ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine alamet eder.

Kahve falında evden kocaya kaçmak düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında eli silahlı birinden kaçmak canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpek balığından kaçmak iyi geçiminin de bozulacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında lavdan kaçmak daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, gönül işlerinin hareketleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığı birinden kaçmak iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir