AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadından kaçmak

Kahve falında bir kadından kaçmak

Kahve falında bir kadından kaçmak bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, aksine daha da zorlaştıracağına, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadından kaçmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Kahve falında bir kadınla kaçmak uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına işarettir.

Kahve falında bir kadından kaçmak aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, tatsızlık olacağına işarettir.

Kahve falında yaşlı bir kadından kaçmak kötü günler yaşanacağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadından kaçmak hoşgörülü biri olunacağına, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına işarettir.

Kahve falında kadından kaçmak işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine işaret eder.

Kahve falında başkasına kaçmak kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında yanan evden kaçmak kafasının sakinleşeceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz suyundan kaçmak maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, bundan güç ve cesaret alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir