AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadında sakal çıktığını görmek

Kahve falında kadında sakal çıktığını görmek

Kahve falında kadında sakal çıktığını görmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, kederden ve stresten kurtulacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine inanılır.

Kahve falında kadında sakal çıktığını gördüyseniz:

  • Dikkatli olmanız en önemli konu fikirlerinizde ısrarcı olmamanız, hareketlerinizde, konuşmalarınızda azami derecede dikkatli olmalısınız.

Kahve falında kadında sakal çıktığını görmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına inanılır.

Kahve falında bir kadının sakalının çıktığını görmek huzura erileceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kadının yüzünde sakal çıktığını görmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında bir kadının yüzünde sakal çıktığını görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının sakalının çıktığını görmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kadının sakal çıktığını görmek özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kadının sakallarının çıktığını görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına inanılır.

Kahve falında birinin sakalının çıktığını görmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir