AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının sakalının çıktığını görmek

Kahve falında kadının sakalının çıktığını görmek

Kahve falında kadının sakalının çıktığını görmek ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına inanılır.

Kahve falında kadının sakalının çıktığını gördüyseniz:

  • Amacı sizi etkilemek olan kişiler için çok fazla şey yapmamanızda veya gereğinden fazla verici olmamanızda fayda var.

Kahve falında kadının sakal çıktığını görmek hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına inanılır.

Kahve falında kadının sakalının çıktığını görmek başa iş açacağına, iyi bir kariyer edineceğine delalettir.

Kahve falında kadında sakal çıktığını görmek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine işaret eder.

Kahve falında kadının yüzünde sakal çıktığını görmek işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kadının sakallarının çıktığını görmek bedeninin de iyileşeceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kadının sakalının çıktığını görmek kendisinin ve ailesinin geleceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına işaret eder.

Kahve falında bir kadının yüzünde sakal çıktığını görmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sakalımın çıktığını görmek kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir