AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının sakallarının çıktığını görmek

Kahve falında kadının sakallarının çıktığını görmek

Kahve falında kadının sakallarının çıktığını görmek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, birçok ortaklık kurulacağına, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, özlemlerini bitireceğine yorulur.

Kahve falında kadının sakallarının çıktığını gördüyseniz:

  • Size dirençle karşı koyan biriyle karşılaşırsanız, aynı türde karşılık vermemenizde yarar var.

Kahve falında kadının sakal çıktığını görmek darlık çektiği günlerini unutacağına, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının sakalının çıktığını görmek hayatının karışacağına, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına işaret eder.

Kahve falında bir kadının sakalının çıktığını görmek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadının yüzünde sakal çıktığını görmek borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kadının yüzünde sakal çıktığını görmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının sakallarının çıktığını görmek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadında sakal çıktığını görmek kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına delalettir.

Kahve falında sakallarının çıktığını görmek ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir