AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sakalının çıktığını görmek

Kahve falında birinin sakalının çıktığını görmek

Kahve falında birinin sakalının çıktığını görmek yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, işlerindeki bereketin kaçacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, mevlit okutacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin sakalının çıktığını gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler vermeniz imajınıza zarar verebilir.

Kahve falında sakalımın çıktığını görmek geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına inanılır.

Kahve falında birinin sakalının çıktığını görmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına delalettir.

Kahve falında sakalının çıktığını görmek çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında kadının yüzünde sakal çıktığını görmek üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında kadında sakal çıktığını görmek işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünde sakal çıktığını görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına delalettir.

Kahve falında kadının sakallarının çıktığını görmek doyasıya sefasını süreceğine, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kadının sakalının çıktığını görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir