AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın peti görmek

Kahve falında kadın peti görmek

Kahve falında kadın peti görmek yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, maddi zararın büyük olacağına, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, yeni mekânlara gireceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın peti gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızda veya bir süredir çaba harcadığınız konularda dikkatler üzerinizde olabilir.

Kahve falında kadın pedi görmek hile ile mal elde etmeye, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine rivayet eder.

Kahve falında kadın pedi almak olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadın peti görmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli kadın pedi görmek seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında temiz kadın pedi görmek geçim kolaylığı içinde olacağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kirli ped görmek en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ped şişe görmek bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pet şişe toplamak konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir