AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın pedi görmek

Kahve falında kadın pedi görmek

Kahve falında kadın pedi görmek kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, maddi varlığının çoğalacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kadın pedi gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili olarak da kendinize biraz daha özen gösterip, spor yapmaya çalışmalısınız.

Kahve falında kadın peti görmek kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına işarettir.

Kahve falında kadın pedi görmek elde edilecek menfaatlere, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına inanılır.

Kahve falında kadın pedi almak doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında temiz kadın pedi görmek maddi olarak güç kaybedeceğine, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli kadın pedi görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında peluş oyuncak görmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine işarettir.

Kahve falında günlük ped görmek yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında pet şişe görmek saydığı ve tanıdığı biri olacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir