AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli kadın pedi görmek

Kahve falında kirli kadın pedi görmek

Kahve falında kirli kadın pedi görmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, hem de para kaybettireceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli kadın pedi gördüyseniz:

  • Haklarınız için savaşmanız gerekiyor.

Kahve falında kirli kadın pedi görmek geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli ped görmek sorunlarını aşacağına, yeni bir ortama gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında temiz kadın pedi görmek kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kadın pedi görmek çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına alamet eder.

Kahve falında kadın peti görmek geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın pedi almak ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, zenginliğe sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında pezik görmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ped şişe görmek bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir