AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli ped görmek

Kahve falında kirli ped görmek

Kahve falında kirli ped görmek çok zor günler geçireceğine, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına tabir olunur.

Kahve falında kirli ped gördüyseniz:

  • Sınırlarınızı genişletmenizi, ününüzü büyütmenizi sağlayacak fırsatlarla karşılaşmak üzeresiniz.

Kahve falında kirli kadın pedi görmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine yorulur.

Kahve falında kirli ped görmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında pet shop görmek aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında ped aldığını görmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına delalet eder.

Kahve falında pet şişede su almak kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında peluş görmek üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, çevresinin genişleyeceğine delalettir.

Kahve falında kullanılmamış ped görmek çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında boş pet şişe görmek büyük atılımlar yapılacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir