AnaSayfa / Genel / Kahve falında günlük ped görmek

Kahve falında günlük ped görmek

Kahve falında günlük ped görmek doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, içine fesat düşeceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, iş hayatında değişiklik yapacağına, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına tabir olunur.

Kahve falında günlük ped gördüyseniz:

  • Aşırı gerginlikler ya da ihmal sağlığnızı olmusuz yönde etkileyebilir.

Kahve falında günlük ped görmek refah düzeyinin artacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine rivayet eder.

Kahve falında günlük yazmak o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında günlük güneşlik görmek aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında günlük defteri görmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında günlük güneşlik hava görmek işinde büyük başarı elde edeceğine, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine işaret eder.

Kahve falında günlük tutmak belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin günlüğünü okumak gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının günlüğünü okumak isyan edeceğine, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir