AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın kovalamak

Kahve falında kadın kovalamak

Kahve falında kadın kovalamak şerefli bir hayat süreceğine, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma delalet etmektedir.

Kahve falında kadın kovalamak gördüyseniz:

  • Yayıncılık, bilişim, medya, yabancılarla ilişkiler, yurtdışı bağlantılı işler, eğitim, seyahatler veya dış ticaret başlıklarında iletişim hızlanıyor.

Kahve falında bir kadını kovalamak gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, yeniden sulh ortamının sağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadın kovalamak huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpeğin kendini kovaladığını görmek kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, borç ödemeye delalet etmektedir.

Kahve falında öküzün kovaladığını görmek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine işarettir.

Kahve falında insanların kovaladığını görmek sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kazın kovaladığını görmek beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında kurtun kovaladığını görmek arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, sıkıntılarının artacağına işarettir.

Kahve falında aslan kovaladığını görmek hafif ve iyi hissedeceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir